Vilka är Explorise?

Nästa generations marknadsföringsbyrå!

En byrå med fördjupad förståelse för kraften i sociala medier & dess användare. Nytänkande, modern och innovativ marknadsföring speciellt anpassat efter kundens behov och önskemål.

Vi tar oss an digital marknadsföring med kunden i fokus. I vårt sikte har vi personlig utveckling som mål.

Explorise AB grundades med ett stort syfte, att sprida positivitet och vi har en långsiktig plan att på ett positivt sätt påverka så många som möjligt jorden runt. Namnet i sig kommer ifrån orden ”Explore” och ”Rise” vilket direkt översatt betyder ”Utforska” & ”Res upp”. Det vill vill främja är att personer och företag ska våga utforska det som finns utanför deras så kallade ”comfort zone”. För det är först när man är där ute i det okända som man verkligen kan utvecklas både som individ och organisation. Vårat allra störta mål är att bidra med utveckling på alla plan och vi tror att vi har goda chanser till att åstadkomma det i framtiden.

Något som har stor betydelse för oss är mindset, för att det har en så stor påverkan i var och en av oss utan att majoriteten egentligen förstår innebörden av det. Så under vår resa vill vi utöka allmänhetens kunskap och erfarenhet av ämnet så vi tillsammans kan växa och uppnå högre och bättre mål. Så följ gärna med på vår resa – vi följer gärna med på din!

 

Personen bakom idén!

Linus Lindkvist

Linus Lindkvist

Grundare

En driven och engagerad person på 24 år som brinner för att hjälpa andra uppnå sina drömmar. Väldigt aktiv inom motorsporter sedan barnsben och började tidigt att nyttja sociala medier för sin idrottssatsning. Många äventyr under resans gång och även en del motgångar. Vid 22 års ålder upptäcktes en långt gången aggressiv & elakartad samt sällsynt typ av blodcancer i stadie fyra. Men med hjälp av sitt starka mindset och syn på livet så gick resan med sjukdomen som på räls. Ända sedan liten har drömmen varit att driva eget företag men det har inte alltid varit självklart inom vilken bransch.

Under sjukskrivningen så kläcktes idén till detta företag under ett samtal med en kamrat och numera branschkollega. Med sin tidigare erfarenhet av marknadsföring som han fått ifrån sin idrottssatsning så passade det som handen i handsken. Meningen med det var att visa för de runtom att ifall han kunde uppnå sina drömmar och aktivt jobba emot de så kan vem som helst, något som han också gärna står till hjälp med. Linus är en eldsjäl som finner lösningar på alla problem och inte backar för en utmaning. 

Våra grundvärderingar!

Att ha en god och stadig värdegrund är viktigt för att hållbart och effektivt kunna utvecklas.

Våga drömma stort!

Ingenting är omöjligt så länge man bestämt sig. Var och en av har drömmar och tillsammans gör vi vårat yttersta för att de ska gå i uppfyllelse. Första steget är att man måste lämna sin ”comfortzone” och våga ta steget emot sin planerade riktning. Med hjälp av ett starkt mindset och lite vilja så kan man klara av vilken utmaning som livet än väljer att kasta emot sig.

Positivitet attraherar positivitet!

Att sprida positivitet och ha en positiv påverkan på allmänheten är ett av våra långsiktiga mål. Explorise vill visa att mål är till för att uppfyllas och det spelar ingen roll vem man är som person. Vi vill främja positiv utveckling för både personer och företag.

Livet ska va ett äventyr - tillsammans!

Att utvecklas är en resa och en resa är ett äventyr. Tillsammans så kan man hjälpas åt och då blir man starkt. Vi vill skapa en gemenskap bland alla där ute för att som ett lag kunna besegra alla livets ”berg” av utveckling.

Branding

Copywriting

Sociala Medier

Teambuilding

Analyseringar

Webdesign & -utveckling

E-postmarknadsföring

SEO

Nu kör vi igång!

Redo att ta ert företag till nästa nivå? Boka ett möte redan nu!