Våra Tjänster

Digital Marknadsföring

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster inom digital marknadsföring skräddarsytt för era behov, kunden och dess behov är vårat fokus.

Vill ni öka trafiken till erat företags kanaler?

En ökad trafik till ett företags kanaler såsom hemsida eller sociala medier ökar dess varumärkes kännedom och likaså antalet kunder som interagerar med företaget. På så sätt kan ett ökat antal potentiella kunder ta del av företaget och upptäcka vad de erbjuder.

Trafik kallas det då användare besöker till exempel en hemsida eller ett instagramkonto. Kanal är ett begrepp som används då man pratar om just hemsidor och sociala medier och då pratar man om just kontot eller hemsida som en kanal. Att skräddarsy sin trafik ökar träffsäkerheten att det kan va just er nästa kund som scrollar sig in på erat företag under nästa kafferast.

Marknadsföring kan vara komplicerat. Låt oss skräddarsy det efter just era behov!

Branding

Företaget genom ögonen från utsidan. Dess identitet kort sagt.

Läs mer

Ett företags identitet är väldigt viktig!

Hur ser företaget ut, vad är deras budskap?

Med hjälp av branding så finslipar vi ert företags image utåt och ser till att det utstrålar vad ni vill att det ska göra. Ett företag är så mycket mer än bara ett namn och en tjänst. Det är ett varumärke och då är det viktigt att ha ett starkt varumärke.

Ett starkt varumärke kan vara till exempel något du har lokalt som i princip alla känner till. Men det är minst lika viktigt att sikta på att bli ett starkt varumärke digitalt.

Sociala medier

Har ert företag närvaro på sociala medier? Är det någon som ser till att den är aktiv?

Läs mer

Kraften i sociala medier är något som många ser förbi. Många företag missar att vara aktiv där av oerfarenhet.

Majoriteten av folk i allmänhet har någon form av sociala medier och det spenderas dagligen oerhört mycket tid bläddrande bland roliga klipp på katter och rörande inlägg.

Mitt i detta flöde så finns även en del annonser och en stor potential till konverteringar. Att se till så man har ett digital närvaro i sociala medier innebär att man kan skapa en koppling direkt mellan kund och företag så kunden kan ta del av innehåll.

Företag som finns digitalt har en betydligt högre chans att öka sin omsättning än de som inte hänger med i utvecklingen.

Målgruppsanalys

Hur väl känner ni till era kunder?

Läs mer

Att ha kännedom om sin målgrupp och typ av kund är bra. Det förenklar arbetet genom att ni enklare vet vad ni ska rikta er emot i marknadsföringen.

Med hjälp av ökad kunskap om just era kunder annonseringen riktas direkt mot potentiella kunder som tillhör målgruppen.

En alldeles för bred målgrupp är aldrig bättre än en mindre men specifik målgrupp. Tillsammans med oss kan vi fördjupa oss och specificera precis vem som är eran typiska kund och förbättra annonseringen.

Search Engine Optimization

Har ni testat söka efter ert varumärke?

Läs mer

SEO som det förkortas till är en tjänst där man siktar på att komma högre upp i sökresultat och öka träffsäkerheten gentemot folks sökningar på olika sökmotorer.

Till exempel om ni bedriver en cykelverkstad så skulle ni vilja komma högt upp på sökningar som relaterar till det.

Copywriting

Copywriting innebär att sälja i text. En annonskampanj kan falla totalt till följd av en bristande text.

Läs mer

Det spelar ingen roll vad texten innehåller om ingen läser den. En bra text ska vara rakt på sak, informativ och kunna fånga läsarens intresse för bästa effekt.

För att en annonskampanj ska få full effekt och vara givande så fångas läsarnas intresse med hjälp av en bra design, fångande text och känsla.

 

Teambuilding & föreläsning

Ta del av motiverande föreläsningar och skapa en bättre laganda inom ert företag.

Läs mer

Ett arbetslag utan laganda och samarbete är lika effektivt som en ensam arbetare. Med hjälp av teambuilding-övningar och ett utvecklat mindset så kan arbetet, miljön och effektiviteten påverkas positivt och förbättras.

Gripande föreläsningar om motgångar, utmaningar och hur man ska tänka för att tackla de flesta situationer och svårigheter som kan uppstå.

Lär känna era kollegor på djupet och kom närmare som grupp.

Webdesign & -utveckling

En skräddarsydd och professionell hemsida!

Läs mer

Alla har med stor säkerhet sökt efter ett företag och blivit bemött av både snygga och mindre snygga hemsidor. Men gemensamt så kan vi nog vara överens om att det snygga alternativet fångade intresset mer och gav en känsla av professionalitet och trygghet.

Låt era kunder mötas av en snygg sida som är enkel att manövrera. En bra sida är informativ och simpel men innehållsrik och komplex på samma gång.

Tillsammans kan vi utforma just er hemsida precis som ni vill och förmedla just ert budskap. Rivstarta er digitala närvaro med en grym hemsida!

 

E-postmarknadsföring

En direkt kanal mellan kund och företag.

Läs mer

E-post är en direktkontakt mellan ert företag och kunden.

Det går att förmedla direkt och kommer på ett mer personligt plan, men det får inte blir för tjatigt eller bara skräppost. Ett väl utformat e-post har hög träffsäkerhet då kunden själv upprättat kontakten mellan sig och ert varumärke.

När man använder e-postmarknadsföring så behöver det inte bara vara annonser utan det kan även ske som nyhetsbrev eller lite mer ”behind the scene” innehåll.

Låt oss digitalisera

Vad är erat nästa steg i utvecklingen?